kaikki kategoriat
Hotline:

86 13752609332

Yrityksen profiili

Sinä olet täällä : Etusivu>Ohjelmasta>Yrityksen profiili

H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD

22222

H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD sijaitsee Tianjinin sataman vapaakauppa-alueella, josta on kauniit maisemat ja kehittynyt kuljetus. Luottaen Peking-Tianjin-Hebei -keskuksen maantieteelliseen sijaintiin ja ympäröivän teollisuuden etuihin, se on vähitellen kehittynyt perinteisestä ulkomaankaupan yrityksestä huonekalujen vientiin ja metallituotteiden myyntiin. pakkausmateriaalien ja tuotteiden myynti; synteettisten materiaalien myynti ydinliiketoimintaansa. Sillä on kansainvälisesti johtava tuotantolinja, ja tietokoneistettu automaattinen käsittelyjärjestelmä tukee tuotteita, joiden keskeinen käsite on "ympäristö, luonto ja terveys". Kansainväliset yritysryhmät, joilla on markkinoita yli 50 maassa ja eri puolilla maailmaa. Toistaiseksi liiketoiminta kattaa Kaakkois-Aasian, Keski-Aasian, Lähi-idän, Afrikan, Euroopan, Etelä-Amerikan, Pohjois-Amerikan ja muut maat ja alueet.

Meillä on ammattimainen D & R-tiimi, joukko ammattitaitoisia teknisen johtamisen kykyjä ja korkealaatuisia teknisiä työntekijöitä, ammattitaitoinen tekniikka, tiukka hallinta ja erittäin epokaaaliset suunnittelukonseptit, jotka noudattavat "laatu on perusta, maine on tulevaisuutemme, asiakastyytyväisyys on elämämme "Perustuen liike-elämän filosofiaan" perusta selviytymiselle ", päivitämme tuotteitamme jatkuvasti. Tee hyvä työ jokaisesta palvelusta myynnissä, myynnin aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi parhaan tuotteen laadun ja parhaan palvelukokemuksen asiakkaille.

Jokainen H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD: n kollega työskentelee yhdessä tavoitellakseen huippuosaamista innovatiivisesti ja nopeasti; muokata yrityskulttuuria eliittitiimin kanssa; kerätä erinomaisia ​​lahjakkuuksia yritysetuilla; Tulevaisuudessa noudatamme ammattitaidon, innovaation, eheyden ja tehokkuuden kehityskonseptia. Kiinnitä huomiota tuotteiden ympäristöön, taiteellisuuteen, estetiikkaan, turvallisuuteen ja kestävyyteen, jatka innovaatioita, keskity korkealaatuisten tuotteiden luomiseen asiakkaille ja tarjoa asiakkaille vilpittömästi tyydyttäviä palveluja! Lähdetään purjehtimaan yhdessä, halaan tulevaisuutta ja luodaan kestäviä toimintoja. Luo parempi tulevaisuus yhteiskunnalle


Lupauksemme

H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD uskoo, että kaikkien tulisi asua kodissaan, jota he rakastavat. Teknologian ja innovaatioiden avulla tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden saada nopeasti ja helposti juuri haluamasi kodinsisustuksessa, sisustuksessa, kodinparannuksissa, kodin tavaroissa ja muussa. Sitoutunut ilahduttamaan asiakkaitaan joka askeleella.

Meidän maalimme

Tavoitteenamme olla erottuva. Päättänyt tarjota asiakkailleen paremman arvon lyhyemmillä toimitusajoilla. Asiakkaita kiinnosti kykymme suunnitella ja kehittää innovatiivisia tuotteita tarjoamalla samalla henkilökohtaista tukea ja ainutlaatuisia kokemuksia. Poikkeuksellinen arvo yhdistettynä suunnittelupohjaisiin tuotteisiin, oikea-aikaiset toimitukset ja omistautumisemme asiakaskokemuksiin ovat tehneet meistä erottuvan huonekaluteollisuudessa.